Yoga Wellnessweekend Veluwe 

Het uitstekend verzorgde yogaweekend met hartverwarmende yoga & meditatie, live muziek, prachtige wandelingen, pure wellness en heerlijk vegetarisch eten. Beleef rust, warmte, vreugde, verbinding en de kracht van adem geïnspireerde yoga en pure ontspanning van wellness op de Veluwe.

Accommodatie
Dit uitstekend verzorgde yogaweekend is in de accommodatie Oostraven op de Veluwe te EpeEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie temidden van de bossen en landgoederen. Op korte afstand gelegen van Wellnessresort De Veluwse Bron. De accommodatie is voorzien van 15 twee persoonskamers en twee mooie yogazalen, geheel nieuw sanitair zoals mooie douches met wc's, een sauna en een prachtige tuin. De heerlijke overwegend biologische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte.

De Yoga
Puur genieten van yoga, wellness, live gitaarmuziek, massage, meditatie, vegetarische voeding, natuur en een warme inspirerende sfeer.

Met hatha yoga in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor balans, rust, inspiratie, algehele conditie, kracht, ontspanning, vitaliteit en om intens van te genieten.

Een ontspannen weekend op een heerlijke plek met de unieke mogelijkheid om diverse vormen van yoga te doen onder begeleiding van inspirerende yogadocenten. Dit weekend wordt begeleidt door de gecertificeerde yoga docenten Peter van der Burg (45 jaar) en Indra Bose. Zij begeleiden met veel enthousiasme en inspiratie yogaweekenden op de Veluwe en Terschelling.

Peter heeft diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Vinyasa Yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Adem geïnspireerde yoga en meditatie heeft zijn hart. Indra geeft met liefde Hatha en Yin Yoga: een ontspannen ervaring. Voor meer informatie over de docenten, kijk bij organisatie.

Yoga om je te verbinden met je natuur en de adem, datgene wat je beweegt en daarvan te genieten. Interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust bewegen en gezond leven. Met speciale begeleiding voor zowel beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yoga en de unieke mogelijkheid om de kracht, rust en stilte van yoga te beleven. Het weekend voor balans, vitaliteit, rust, kracht, inspiratie en ontspanning. Aan een yogaweekend op de Veluwe doen gemiddeld 16 deelnemers mee.

Programma
Het yogaweekend begint vrijdag vanaf 17.00 uur en eindigt zondag om ca. 16.00 uur. Op vrijdag is er vanaf 17.00 uur ontvangst met aansluitend een yoga cirkel, een verwarmende ervaring met aansluitend diner en yoga. Voor het uitgebreide programma klik hier.

Een yogaweekend om volop te genieten. Zo is er de gelegenheid om diverse soorten van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve yoga en mee te doen aan een workshop yogamassage. Ook is er de vrijheid om aan een deel van het programma mee te doen of iets anders te doen. Zo is er voor de liefhebber dagelijks om zeven uur yoga met meditatie en om 8.15 uur Hatha yoga.

Na het ontbijt op zaterdag is er de keuze uit een (bos)wandeling of bezoek aan Wellnessresort de Veluwse Bron. Het entreebewijs voor de Veluwse bron is inbegrepen in de prijs van dit volledig verzorgde yogaweekend.

S'middags een heerlijke lunch met biologische salades en soep. Om 16.30 uur is er Yin yoga. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met dans, yogamassage, meditatie, beweging en live muziek. Op zondagmorgen is er na de beide yogalessen en het ontbijt om 11 uur een boswandeling met vervolgens een uitgebreide lunch met salades en soep en om 15.00 uur de afsluiting.

Locatie
De accommodatie is gelegen temidden van landgoederen, een uniek bos- en natuurlandschap op de Veluwe nabij Epe. De accommodatie is uitstekend met de auto te bereiken. Wanneer je met openbaar vervoer reist, dan het advies om vanaf treinstation 't Harde de regiotaxi nemen. De regiotaxi is een stuk goedkoper dan een gewone taxi. Het werkt als volgt: minimaal 1 uur van tevoren bellen naar: 0900-0276. De prijs voor de rit is ca. 7 euro.

Datum, prijs en inclusief
Yoga Wellnessweekenden Veluwe zijn van 26-28 oktober 2018, 3-5 mei 2019 en 31 mei-2 juni 2019. De prijs ervan per weekend is € 290,-p.p. op basis van tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht.


Het weekend is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer.
- Deelname aan het volledige yoga workshopprogramma met live muziek.
- Twee keer ontbijt, lunch met salades & soep, twee keer heerlijk diner op vegetarische en ayurvedische basis.
- Onbeperkt yogi tea, koffie en fruit
- Gebruik van materiaal zoals yogamatten en meditatiekussens
- Entreekaart Veluwse Bron op zaterdag t.m. 14.00 uur met koffie of thee
- Toeristenbelasting
- Volledige, persoonlijke en warme begeleiding door YOGATERSCHELLING

 
Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit weekend kijk hier.

 

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: