Yoga Wellnessweekend Veluwe, Pasen 30 maart - 1 april 2018

Een vrolijk en ontspannen Yoga Paas Weekend met hartverwarmende yoga en meditatie, prachtige wandelingen, wellness en heerlijk vegetarisch eten. Met verblijf in een sfeervolle accommodatie temidden van de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwe. Puur genieten en zuiver ontspannen. Beleef de kracht en diepe rust van hartverwarmende yoga, de pure ontspanning van wellness en schoonheid van opbloeiende natuur.

Accommodatie
Dit uitstekend verzorgde yogaweekend is in de accommodatie Oostraven op de Veluwe te EpeEen uniek gelegen en sfeervolle accommodatie temidden van de bossen en landgoederen, alsmede op korte afstand gelegen van wellnessresort De Veluwse Bron. De accommodatie is voorzien van 15 twee persoonskamers en twee mooie yogazalen, geheel nieuw sanitair zoals mooie douches met wc's, een sauna en een pracht tuin. De rijke overwegend biologische en Ayurvedische maaltijden zijn in het sfeervolle restaurant gedeelte.

De Yoga
Het weekend om puur te genieten van yoga, wellness, live muziek, massage, meditatie,  vegetarische maaltijden en de natuur.

Met hatha yoga in de tuin of in een mooie lichte yogazaal. Yoga voor balans, algehele fysieke conditie, kracht, ontspanning, vitaliteit en om intens van te genieten.

Een ontspannen weekend op een heerlijke plek met de unieke mogelijkheid om diverse vormen van yoga te beoefenen onder begeleiding van inspirerende yogadocenten. Dit weekend wordt begeleidt door Peter van der Burg (43 jaar) internationaal gecertificeerd yogadocent tezamen met Indra Bose als yoga gastdocente. Zij begeleiden met veel enthousiasme en inspiratie yogaweekenden op de Veluwe en Terschelling.

Peter heeft diverse opleidingen tot yogadocent gevolgd en beoefent intensief diverse vormen van yoga zoals Hatha yoga, Vinyasa Yoga, Kundalini yoga, Anusara yoga en Kriya yoga. Yoga en meditatie heeft zijn hart. Indra geeft met liefde Hatha Yoga: een hartverwarmende ervaring. Voor meer informatie over de docenten, kijk s.v.p. bij organisatie.

Yoga om je te verbinden met je natuur, datgene wat je beweegt en daarvan intens te genieten. De yoga is interessant voor een ieder met belangstelling voor yoga, bewust en sportief bewegen - zowel voor beginners als gevorderden. Dit weekend biedt de keuze tussen verschillende soorten yogalessen en daarmee de unieke mogelijkheid om de kracht van yoga te ervaren. Vaak met live muziek. Yoga voor balans, conditie, vitaliteit, kracht en ontspanning. Aan een yogaweekend op de Veluwe doen gemiddeld 16-18 deelnemers mee.

Programma
Het yogaweekend begint vrijdag vanaf 17.00 uur en eindigt zondag om ca. 16.00 uur. Op vrijdag is er vanaf 17.00 uur ontvangst met aansluitend een yoga cirkel, voor verbinding, warmte en om helemaal te zijn en aan te komen in het 'hier en en nu' met aansluitend om 18.30 uur diner en hatha yoga. Voor het uitgbreide programma klik hier.

Een yogaweekend om volop te genieten van rust en ontspanning. Zo is er de gelegenheid om diverse vormen van yoga te doen variërend van dynamische tot meer meditatieve vormen van yoga en kan je meedoen aan een workshop yogamassage. Ook is er de vrijheid om aan een onderdeel van het programma deel te nemen of iets anders te doen. Zo is er voor de liefhebber (dagelijks) om zeven uur (kundalini) yoga met meditatie en om 8 uur Hatha yoga.

Na het ontbijt op zaterdag is er de keuze uit een (bos)wandeling of bezoek aan Wellnessresort de Veluwse Bron. Een entreekaart voor de Veluwse bron is in de prijs van dit uitstekend verzorgde yogaweekend inbegrepen.

Met aansluitend een heerlijke lunch met biologische salades & soep. Om 16.30 uur is er een ontspannende en verdiepende yogasessie met live mantra muziek. Na het diner is er in de flow van de avond een speciaal avondprogramma met een workshop yogamassage, meditatie, beweging en live muziek. Op zondagmorgen is er na de beide yogalessen en het ontbijt om 11 uur een boswandeling met vervolgens een uitgebreide lunch met salades en soep en aansluitend om 15.00 uur de afsluiting.

Locatie
De accommodatie is gelegen temidden van landgoederen, een uniek bos- en natuurlandschap op de Veluwe nabij Epe. De accommodatie is uitstekend met de auto te bereiken. Wanneer je met openbaar vervoer reist, dan het advies om vanaf treinstation 't Harde de regiotaxi nemen. De regiotaxi is een stuk goedkoper dan een gewone taxi. Het werkt als volgt: minimaal 1 uur van tevoren bellen naar: 0900-0276. De prijs voor de heenrit is ca. 7 euro en 4 euro (= daltarief) voor de terugrit naar het station.

Datum, prijs en inclusief
Yoga Wellnessweekend Veluwe van 30 maart-1 april 2018, 4-6 mei 2018, 18-20 mei 2018, 7-9 september 2018 en 26-28 oktober 2018. De prijs ervan is € 285, -- p.p. op basis van tweepersoonskamer. Eenpersoonskamer uitsluitend op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag van € 20 per nacht.


Het weekend is inclusief:
- Twee overnachtingen in een mooie tweepersoonskamer.
- Deelname aan het volledige yoga workshopprogramma met live muziek.
- Twee keer ontbijt, lunch met salades & soep, twee keer diner op vegetarische en ayurvedische basis.
- Onbeperkt yogi tea, koffie en fruit
- Gebruik van materiaal zoals yogamatten en meditatiekussens
- Entreekaart Veluwse Bron op zaterdag t.m. 14.00 uur met koffie en/of thee
- Toeristenbelasting
- Volledige begeleiding door YOGATERSCHELLING

 

Voor aanmelden klik hier en voor de pdf bijlage met alle informatie over dit weekend kijk hier.

Over Ons

YogaTerschelling biedt geheel verzorgde yogaweekenden op Terschelling en de Veluwe aan. Met verblijf in een sfeervolle (hotel)accommodatie, sportieve yoga, ontspannende wandelingen en heerlijk vegetarisch eten. Een inspirerend en ontspannen weekend voor balans en vitaliteit. Intens genieten van zon, zee, strand, yoga, meditatie, massage en wellness.

Contact

Yogaterschelling
Oosterend 17c
8897 HW Oosterend Terschelling

Telefoon: 06-19.419.538

info@yogaterschelling.nl
www.yogaterschelling.nl
www.yogafestival.info
www.yogafestival.eu

Rek.nr : (IBAN) NL63 INGB 0007 3377 12
KvK nr: 32085191
BTW nr: NL181764179B02

Contactformulier

Name:

Email:

Message: