Error
  • The form #2 does not exist or it is not published.

Ibiza Yoga Festival

Zon, zee & yoga …  onderdompelen in een ontspannen yogasfeer aan zee. Het 5e Ibiza Yoga Festival is vanaf donderdag 17 tot en met 21 september 2015. Een heerlijke Ibiza yoga vakantie direct aan zee! De yogaretreat om je zomer te verlengen!

Het voorprogramma begint op donderdag 17 september en het naprogramma duurt tot en met maandag 21 september 2015. Op maandag is er een bootexcursie. Van harte welkom om eerder aan te komen, korter en/of langer te blijven, vermeld dit s.v.p. bij je inschrijving.

Genieten van vele vormen van yoga, meditatie, live muziek en vegetarische maaltijden in een ontspannen yogasfeer aan zee. Het Ibiza festival is op hetzelfde mooie kampeerterrein als vorig jaar, dat schitterend gelegen is aan de Middellandse zee.

Programma

Op het festival is er een breed aanbod van yoga workshops onder begeleiding van inspirerende docenten uit binnen- en buitenland variërend van AcroYoga, Hatha yoga, Vinyasa Yoga, Chakra Yoga, Ashtanga Yoga, Yoga & meditatie, Yoga & dans met heerlijke live muziek.

Ontdek, ervaar en geniet wat jouw hart heeft op het Ibiza Yoga Festival 2015! De workshops zijn in het Engels en Nederlands. Zowel voor beginners als gevorderden.

Organisatie

Het Ibiza Yoga Festival is een initiatief van Stichting Yoga Festival in samenwerking met yogascholen.

Locatie

Het festival vindt plaats op ‘Camping La playa Ibiza’ in Es Canar - Santa Eulalia. Ook erg bekend om haar zonnige Beach bar Chirincana. Op het festival terrein  zijn via het festival huurtenten beschikbaar, ook kan met eigen tent worden gekampeerd.

Voor degene die meer comfort wenst, is het ook mogelijk een houten bungalow te huren dit kan via de link van Camping La Playa Ibiza :   Camping La Playa Ibiza

Prijs

De standaard prijs voor deelname aan het geheel verzorgde Ibiza Yoga Festival is € 275,-*.

* Inclusief alle workshops, verblijf op de camping, ontbijt, lunch, fruit, avondeten, onbeperkt vers water en Yogi Tea. Exclusief de vlucht naar Ibiza en vervoer naar de camping. Ibiza is snel te bereiken, verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden goedkope vluchten aan.

 

Deelname bij verblijf in eigen tent of elders*

€ 275

Voorprogramma per dag *

 

€ 100

Naprogramma per dag incl. boottocht*

€ 100

Huurtent voor max. 2 personen (voor gehele periode)

 

€   75

Extra nacht(en) op de camping buiten het programma, te betalen bij aankomst op de camping

 

 

Wanneer je wilt meegaan met de boottocht op maandag, schrijf je dan in voor het naprogramma. De prijs van dit naprogramma op maandag is € 100 inclusief overnachting. Dit naprogramma begint op zondagavond en is inclusief verblijf, ontbijt, lunch en boottocht.